WCI 10gR4 (10.3.3) won’t work without a hotfix

I was recently helping a client upgrade from Plumtree 5.0.4 (!) to WebCenter Interaction 10gR4 (aka 10.3.3), and after running through all the DB upgrade scripts, the classic navigation was still showing this error:

Error displaying the Category tabs: -2147205114 – Invalid community id provided: 123 . The community does not exist or the user does not have access to it.

The strange thing about the error was that the “Community ID” shown in the error message is actually the ObjectID of the first PAGE in the community, not the community itself.

wci-10gR4-hotfix

After doing all the standard debugging and ruling out the DB upgrade scripts, it turns out that this is a known issue (KB article 1422352.1, Bug 13775312 – login required). It is resolved with Hotfix 14745949 (login required), which addresses other issues such as:

  1. UNINSTALLING ONLY AUTOMATION SERVICE CAUSES THE PTPORTAL DIRECTORY TO BE REMOVED (Issue 14745949)
  2. FIX FOR BUG 9691984 CAUSES PERFORMANCE DEGRADATION IN AUTH SYNC (Issue 14565631)
  3. COMMUNITIES WITH MORE THAN ONE PAGE WILL ERROR IN CLASSIC UI (Issue 13775312)
  4. ORACLE WCI PORTAL CANNOT COMMUNICATE WITH PORTLET REMOTE SERVER VIA SSL (Issue 13332531)
  5. PORTAL MEMORY LEAK IN SEARCH CLIENT – BASIC/ADV SEARCH, SNAPSHOT QUERIES (Issue 12988569)
  6. HTTPSTREAMPARSER CANT FIND END OF RESPONSE HEADERS CAUSING NETWORK FAILURES (Issue 12677959)
  7. HIGH CPU USAGE FROM QUERYD WHEN ONE OF THE NODES IS RESTARTED (Issue 12578166)
  8. ENABLE FUNCTION TRACING AND CLEAN UP LOGGING FOR FUTURE EASIER DEBUGGING (Issue 12382745)
  9. ADVANCED LAYOUT EDITOR: WIDE PORTLETS ARE NOT ACKNOWLEDGED IN ONE-COLUMN LAYOUT (Issue 10199005)
  10. LDAP PWS SYNC JOB PERFORMANCE AND STABILITY IMPROVEMENTS (Issue 7822564)

Tags: , , ,

Comments are closed.